Tilbage
Du handler her: Aarhus Viby Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

ShaveSafe Bikini Line Repair Cream

ShaveSafe Bikini Line Repair Cream

Aftershave creme til bikinilinien

Varen er på fjernlager
Varenummer: 222681
Indhold: 50 ml
Enhedspris: 4,58 kr / ml
229,00 kr
Beskrivelse

ShaveSafe Woman Bikini Line Repair Creme er en beroligende og reparerende efterbehandling til hud i bikini-linien, der bliver irriteret af barbering.

Cremen er antibakteriel og efterlader huden blød, glat og smidig uden knopper, kløe og indgroede hår.

Cremen indeholder blandt andet helende kornblomstvand, fugtgivende og lindrende aloe vera og kamille, nærende og blødgørende mandelolie og allantoin samt antibakteriel pileekstrakt.

Produktet indeholder 83 % ingredienser af økologisk oprindelse og 98 % ingredienser af naturlig oprindelse.

Anvendelse:
Påfør en lille mængde Repair creme på huden i bikini-linien efter barbering.
Massér forsigtigt produktet ind i huden

Indholdsstoffer:
Centaurea Cyanus Flower Water, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Lactylate, Aqua, Salix Purpurea Bark Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Oryza Sativa Starch, Matricaria Recutita Flower Oil, Lactic Acid, Menthol, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.