Tilbage
Du handler her: Ejby Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Jasper Neopren Ankelbandage (M)

Jasper Neopren Ankelbandage (M)

Støttebandage til ankel

Varen er på fjernlager
Varenummer: 217729
Indhold: 1 stk. (Medium)
Enhedspris: 105,95 kr / stk
105,95 kr
Beskrivelse

Jasper Neopren Ankelbandage er en sikker støtte for sportsfolk på alle niveauer, - elite som motion, samt alle med problemer i bevægeapparatet. 

Neopren Serien dækker bandager til ethvert formål. Bandagerne benyttes forebyggende eller i forbindelse med genoptræning, dvs. når skaden er sket. Bandagen har en isolerende effekt, som holder på varmen. Den øgede temperatur leder varme til det underliggende væv, blodtilstrømningen øges, bevægeligheden bedres og dermed sikres optimale betingelser for evt. skadet væv.

Materialets opbygning giver en god pasform og kan strækkes i både længden og tværgående retninger, hvilket indebærer, at bandagen følger med ved bevægelse, samtidigt med at bandagen yder optimal kompression. Det indvendige materiale har en svedabsorberende effekt, der sammen med ventilationshuller i neoprenlaget sikrer, at huden kan ånde, hvorved hudproblemer og irritationer undgås.
Bandagens længde: 15,3 cm

Jasper Neopren Ankelbandage i 5 størrelser:
Den rigtige størrelse findes ved at måle omkredsen lige over ankelleddet.

Small: 15-20 cm (varenummer 239483) 
Medium: 21-25 cm. (varenummer 217729)
Large: 26-30 cm (varenummer 218354)
X-Large: 31-38 cm (varenummer 220137)
XX-Large: 39-45 cm (varenummer 220145)

Vaskeanvisning:
Bandagen tåler iblødsætning og vask ved 40 grader (ingen maskinvask)

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.