Tilbage
Du handler her: Vindinggård Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Vabler

Mon ikke alle kvinder kender den behagelige følelse af et par nye sko eller en lang travetur. En ting er den umiddelbare glæde – en anden er det, der ofte følger efter. Det kan også skyldes en kamp i et par andre fodboldstøvler. Fælles for disse oplevelser, er at det ofte er blot nogle af de begivenheder, der kan give vabler. Vabler pibler frem med smerter og ubehag på vores hud når der er øget friktion over længere tid. I starten blot en lille væskefyldt blære, senere er også smerte forbundet med at have en vabel.
Kan man undgå at få vabler?
Det føles næppe fikst – men med de nye dansesko kan man prøve at gå dem lidt til med 2 tynde bomuldsstrømper ovenpå hinanden. Det er lettere, hvis det er nye fodboldstøvler eller kondisko, når man f.eks. løber en tur. Alternativt er muligheden at bruge et de velafprøvede på DinApoteker.dk – som f.eks. en stift til at smøre på området som nedsætter gnidningsmodstanden eller et plaster som aflaster trykket.
Når vablen ER  kommet, er det vigtigt at området holdes rent. Vask med lunkent vand og enten et vaskeprodukt eller sæbe. Efter afvaskning aftørres huden godt, hvorefter der påsættes et vabelplaster over vablen. Huden er nu godt beskyttet så den kan hele op igen og samtidig opnås lindring og trykaflastning. De fleste moderne vabelplastre kan ved korrekt påsætning sidde i op mod en uge, hvilket giver rigelig tid til, at vævet heler godt op igen. Du kan se sortiment og udvalg på DinApoteker.dk her.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.