Tilbage
Du handler her: Helsingør Stengades Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Vichy Capital Soleil Kids Wet Skin Gel SPF 50+ (200 ml)

Vichy Capital Soleil Kids Wet Skin Gel SPF 50+ (200 ml)

Solbeskyttelse til børn

Varen er på lager
Varenummer: 222251
Indhold: 200 ml (SPF 50+)
Enhedspris: 0,83 kr / ml
207,05 kr 165,65 kr
Beskrivelse

Vichy Capital Soleil Kids Wet Skin Gel er en meget vandresistent solcreme med meget høj beskyttelse (SPF 50+) til børn. 
Solcremen kan bruges af børn og voksne i ansigtet og på kroppen, og den er velegnet til alle hudtyper.
Solcremen kan påføres både våd og tør hud.

Vichy Capital Soleil Kids Wet Skin Gel er et solprodukt med fotostabile UVA- og UVB-filtre, der sikrer en jævn og heldækkende beskyttelse. Soleksem, pigmentforandringer og solskader reduceres på grund af god UVA-beskyttelse.

Solcremen er meget vandresistent.
Cremen er uparfumeret, og den efterlader ingen hvide mærker på huden.

Anvendelse:
Påfør solproduktet lige før huden udsættes for sol. Påfør rigelige mængder over hele kroppen og gentag påføring jævnligt i løbet af dagen og efter badning.
Brug Vichy aftersun efter soleksponering for at berolige huden. Vichy kildevand på spray kan også bruges for at dæmpe rød og irriteret hud eller for at friske op.
Læber, næse, kinder og ører kræver også solbeskyttelse. Brug Vichy Capital soleil solstift SPF 50+.

Ingredienser:
Aqua / Water, Homosalate, Drometrizole Trisiloxane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Isohexadecane, Alcohol Denat, Propanediol, Dicaprylyl Ether, Styrene/Acrylates Copolymer, Dimethicone, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Ascorbyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Nylon-12, P-Anisic Acid, PEG-8 Laurate, Phenoxyethanol, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Tocopherol, Triethanolamine, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.