Tilbage
Du handler her: Nibe Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

VIVAG INTIM BARRIERECREME

Vivag Intim Barrierecreme

Fugtgivende intimcreme

Varen er på lager
Varenummer: 213452
Indhold: 40 ml
Enhedspris: 0,88 kr / ml
58,95 kr 43,95 kr
Se alle produkter fra Vivag
Beskrivelse

Vivag Meno barrierecreme er en beskyttende og plejende creme til den sarte og følsomme hud i intimområdet samt kvinder i og efter menopausen.

Vivag Meno barrierecreme virker vandafvisende, tilfører fugt og blødgør huden samtidig med, at huden bliver mere modstandsdygtig over for ydre påvirkninger.

Cremen har en lav pH-værdi på 5.

Cremen er deklareret i samarbejde med Astma Allergi Danmark.

Anvendelse:
Påføres intimområdet efter behov.

Ingredienser:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.