Tilbage
Du handler her: Karup Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

APOTEKETS ØKO 24T ANTI-STRESS

Apotekets ØKO 24T Anti-Stress

Økologisk ansigtscreme

Varen er på lager
Varenummer: 220959
Indhold: 50 ml
Enhedspris: 2,38 kr / ml
119,20 kr
Beskrivelse

Apotekets ØKO 24T Anti-Stress er en beroligende og plejende, økologisk certificeret ansigtscreme, der opretholder hudens fugtbalance i op til 24 timer. 
Cremen kan anvendes af alle hudtyper. Den er specielt velegnet til meget fugtkrævende hud og tør/træt hud.

Produktet indeholder blandt andet blåbærkerneolie med et højt indhold af antioxidanter, der stimulerer dannelsen af kollagen, forebygger og mindsker linjer og rynker samt mindsker misfarvninger i huden.
SyriCalm, et ekstrakt bestående af bl.a. Phragmites Kharka Extract (en sivart), gør huden mindre modtagelig for ydre påvirkninger og modvirker tørhed og let rødme.
Aloe vera og agurkeekstrakt virker fugtgivende og beroligende på huden.
Et højt indhold af aktive olier stimulerer cellefornyelsen og opretholder hudens fugtbalance i op til 24 timer.
Huden får glød og en mere jævn overflade.

Ansigtscremen er uden parfume og deklareret i samarbejde med Astma Allergy Nordic.

Produktet er Ecocert Cosmos Organic-certificeret.
22,3 % af total er fra økologisk dyrkning – 99,7 % af total er af naturlig oprindelse.

Anvendelse:
Ansigtscremen påføres morgen og aften på renset hud i ansigtet og på halsen.

Indholdsstoffer:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Polyglyceryl-2 Stearate, Cucumis Sativus Fruit Water*, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Stearyl Alcohol, Vaccinium Myrtillus Seed Oil*, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Tocopherol, Citric Acid, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Sodium Benzoate, Quartz, Sodium Citrate.
*økologisk dyrkede ingredienser.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.