Tilbage

Gratis medicinsamtale

Få en gratis medicinsamtale hos DinApoteker

Få en gratis medicinsamtale hos DinApoteker

Hvad er en medicinsamtale og hvordan får du det? Hør DinApoteker forklare hvordan.

Sådan får du en medicinsamtale med dit apotek

Medicinbrugere kan få en gratis samtale om deres medicin. Det kan du gøre ved at kontakte eller henvende dig på dit lokale apotek, eller du kan kontakte chatten her på siden - find DinApotekers chat nederst i højre hjørne
Alt for mange medicinbrugere oplever problemer med at benytte deres medicin, og risikerer derfor ikke at få det fulde udbytte af deres medicin.
Måske oplever de uhensigtsmæssige virkninger eller endda bivirkninger. Farmaceuter har som væsentlig del af deres uddannelseopnået indblik i, hvordan medicin birker - men kan også i mangesituationer komme med bud på, hvordan man måske kan mindske de bivirkninger, som bevirker, at mange medicinbrugere måske endda helt vil stoppe med at tage den medicin, deres læge har ordineret.
Uanset om din læge har udskrevet en helt ny medicin til dig , eller du har taget medicinen gennem længere tid, kan du få en helt gratis snakmed en af apotekets farmaceuter, der netop er specialuddannet inden formedicin og brug af medicin.

Få hjælp til din medicin og sygdom

På apoteket afholder vi to slags samtaler - en type for de borgere, derlige har fået et nyt lægemiddel udleveret eller har fået en ny sygdom diagnosticeret, og en anden type samtaler for de borgere, der haranvendt et lægemiddel gennem længere tid, men har udfordringer med detaf den ene eller anden årsag, eller i nogle tilfælde bare for at de erblevet usikre over noget ved deres behandling.
Normalt opdeler vi samtalen i to dele. En indledning og anden del er en opfølgning efter noget tid afhængigt af, hvad netop du som bruger har behov for.
Møder du op til samtalen - eventuelt på det tidspunkt du har aftalt med apotekets farmaceuter, er du selvfølgelig velkommen til at tage en pårørende med. Mange oplever en tryghed ved at der er flere, der harhørt budskaberne, men mange gange har man måske vendt nogle problemer derhjemme, og i kampens hede glemmer man måske at få spurgt om de, man også måtte have behov for at vide mere om.

Online medicinsamtale

Med de moderne tekniske løsninger, vi alle har måttet anvende undercorona, er det nu dog også muligt at holde samtalen med DinApoteker.dk via chatten, via mobiltelefon, computer og mange andre tekniskemuligheder.
Kort og godt: Har du spørgsmål til din medicin, så er det lige årsagen til, at vi er der!
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.