Tilbage

Mælkesyrebakterier – også til børn

Hvorfor nu det?
Mælkesyrebakterier kalder fagfolk generelt for probiotika, som direkteoversat betyder "for det levende" i modsætning til ”antibiotika, derbetyder mod det levende”. Mælkesyrebakterier er levende mikroorganismer, som findes naturligt itarmene. Og de omfatter bl.a. stammerne Lactobacillus rhamnosus og Bifidobacterium lactis.

Børn og god tarmflora

Alle kender de gode råd om at spise yoghurt og A38, hvis maven driller. Og indholdet af mælkesyrebakterier er godt for at normalisere tarmfloraen ligesom de seneste årtiers forskning har bevist, attarmbakterier har en stor indvirken for kroppens immunsystem, som er medtil at holde os sunde og raske.
Der findes produkter, der er særligt velegnede, hvis dit barn er et ”ørebarn”. Det viser sig, at særlige bakteriestammer ofte medvirker tilat give øreinfektioner. Så det er vigtigt at bekæmpe disse. Ved at tilføre konkurrerende bakteriestammer, besværliggøres livet forde skadelige bakterier.
Læs mere under de forskellige produkter, der er udviklet til børn.

DinApoteker.dk
Februar 2022

Produdkter vi anbefaler:
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.