Tilbage
Du handler her: Aalborghus Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

FAABORG HELO ANTI-ITCH 70% (200 ML)

Faaborg Helo Anti-itch 70% (200 ml)

Til tør, irriteret og kløende hud

Varen kan ikke skaffes
Varenummer: 220471
Indhold: 200 ml
Enhedspris: 0,55 kr / ml
109,00 kr
Se alle produkter fra Faaborg HELO
Beskrivelse

Faaborg Helo anti-Itch 70% er en kløestillende og fugtgivende creme til meget tør, irriteret og kløende hud.

Se vores sortiment af produkter fra Helo

Cremen indeholder blandt andet Syricalm, der virker både kløestillende, beroligende og afhjælper gener i forbindelse med stresset, meget tør og irriteret hud.
Panthenol genopretter huden, tilfører fugt og beskytter mod fugttab. Kombinationen af fugt og fedt er med til at holde huden hel og styrker hudbarrieren. 
Desuden indeholder cremen sheabutter, mandel- og kokosolie som er rig på E-vitamin, og virker beskyttende, fugtgivende og blødgørende samt har en antioxidant effekt. 

Helo anti-itch 70% er AllergyCertified.

Anvendelse: 
Anvend Helo anti-itch 70% på hudområder der føles kløende og/eller er irriteret og rød. Cremen kan anvendes af både børn og voksne efter behov eller som supplement til den daglige kropscreme.

Indholdsstoffer: 
Paraffinum Liquidum, Aqua, Cocos Nucifera Oil (kokosolie), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandelolie), Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Glyceryle Stearate, Panthenol, Triethanolamine, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Phenoxyethanol.

Fedtindhold: 70 %.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.