Tilbage
Du handler her: Bredalsparken Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

KiSimple BalmCARE (40 ml)

KiSimple BalmCARE (40 ml)

Hudbeskyttende salve

Varen er på fjernlager
Varenummer: 222385
Indhold: 40 ml
Enhedspris: 2,67 kr / ml
106,95 kr
Beskrivelse

KiSimple BalmCARE er en hudbeskyttende, vandfri salve.
Den er velegnet til beskyttelse af huden under ekstreme vejrforhold.

Salven lægger sig som et beskyttende lag på huden. Den mindsker fugttab i huden og forebygger kuldeskader.

Salven kan med fordel anvendes af skiløbere og børn der er ude hele dagen (herved undgås meget røde og irriterede kinder).

Salven kan også anvendes til behandling af vulvagener (gener omkring de ydre kvindelige kønsorganer) eller ved gener som tørhed omkring vagina. 
Ved vulvagener masseres salven ind i vulva området. Det høje fedtindhold medvirker til opretholdelse af fugtigheden i området.

Anvendelse:
KiSimple BalmCARE Salven påsmøres efter behov.

Indholdsstoffer:
Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis, Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Oil, Cera Alba, Rhus Succedanea Fruit Cera, Rhus Verniciflua Peel Cera, Cera Microcristallina, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.