Tilbage
Du handler her: Hesselager Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

PoxClin CoolMousse

PoxClin CoolMousse

Til symptomer i forbindelse med skoldkopper

Varen er på lager
Varenummer: 210098
Indhold: 100 ml
Enhedspris: 1,65 kr / ml
164,95 kr
Beskrivelse

PoxClin CoolMousse er en skum, der lindrer symptomer i forbindelse med skoldkopper, herunder irritation, kløe og følsomhed.
Poxclin påføres på huden som en kølende skum og er designet til at give lindring for børn. Skummet er let at fordele og kan anvendes på større hudområder.

PoxClin etablerer en mekanisk barriere mod bakterier.
Derved reduceres omfanget af infektioner.
PoxClin hæmmer vækst af bakterier, støtter hudens naturlige helingsproces og virker øjeblikkeligt kløestillende samt beroligende på huden, samt forhindrer arvævsdannelse.

PoxClin kan anvendes på beskadiget hud og giver fugt til huden.

Anvendelse: Påsmøres let som skum, mindst 3 gange daglig eller så tit lindring ønskes.
Undgå kontakt med øjnene.

Første gang, man anvender PoxClin, kan det være nødvendigt at pumpe 2-3 gange, før der kommer skum ud. PoxClin må ikke anvendes i længere tid end 30 fortløbende dage i en behandlingsperiode.

Tip: Opbevar PoxClin i køleskabet for ekstra kølende effekt.

Indholdsstoffer:
Aqua, Aloe Barbadensis Extract, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, Betaine, Laureth-9, PEG-40 Hydrogenerated Castor Oil, Glycerin, Sodium Coco-Glucoside Tartrate, Polyglyceryl-10 Laurate, Phenoxyethanol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide.
*Galactoarabinan polyglucoronic acid crosspolymer (2QR).

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.