Tilbage

LOCOBASE LPL CREME (100 G)

Locobase LPL Creme (100 g)

Til hård, skællet og ru hud

Varen er på lager
Varenummer: 221935
Indhold: 100 g
Enhedspris: 0,99 kr / g
98,95 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Se alle produkter fra Locobase
Beskrivelse

Locobase LPL Creme er en blødgørende afskalningscreme, der reducerer hård, skællet og ru hud f.eks på albuer, fodsåler og hænder. 
Cremen er særlig effektiv mod fiskeskælshud (ichthyosis) og som supplement til pleje af fortykket hud ved eksem og psoriasis.

Cremen sørger for hurtig og effektiv blødgørelse af både skællende, tyk og hård hud på eksempelvis albuer, hæle, fodsåler, håndflader, ryg og bryst.

Cremen indeholder ikke parfume og er deklareret i samarbejde med Astma Allergy Nordic.

OBS!
Cremen bør ikke anvendes på normal hud, på åbne sår, på beskadiget hud, i ansigtet eller umiddelbart før soleksponering.

Anvendelse:
Cremen kan anvendes overalt på kroppen.
Cremen anbefales især på bryst, ryg, arme, albuer, hæle, fodsåler, håndflader og/eller hårbund.

De angrebne hudområder smøres 2 gange hver dag, til skællene eller den hårde hud er borte, derefter kan Locobase LPL anvendes 1-2 gange dagligt eller 2-3 ugentligt efter behov.

Når skællene/den hårde hud er væk plejes huden med Locobase REPAIR for at genoppbygge hudbarrieren.

OBS!
Cremen bør kun anvendes til børn efter lægens anvisning.

Fedtindhold: 49 %. 
pH: 3.
Cremen skal opbevares ved stuetemperatur.

Indholdsstoffer:
Petrolatum, Aqua, Propylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Ceteareth-25, Methylparaben, Citric Acid, Sodium Citrate.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.