Tilbage

Locobase

Locobase er en serie beskyttende og nærende specialcremer velegnet til tør, sat og skadet hud uden parfume til brug på hele kroppen hos hele familien, både børn og voksne.
Locobase serien er en god creme til tørre hænder, knæer, fødder og albuer - eller hvor der ellers måtte være behov.
Locobase fåes i to udgaver: Locobase fedtcreme og Locobase Repair creme.
Fedtcremen virker reparerende og genopbyggende på tør hud, idet den nedsætter fordampningen og giver huden ro til at genopbygge barrierefunktionen.
Ved at genoprette hudens naturlige evne til at reparere barrieren, genvinder huden sin naturlige fugtighed og bliver blød og smidig igen.
Påfør creme flere gange om dagen efter behov. Fedtcremen er velegnet som kuldecreme og til barnepleje.
Locobase repair er særdeles velegnet til meget tør og skadet hud som f.eks. børneeksem eller kontakteksem.
Locobase Repair tilfører hudidentiske barrierefedtstoffer og reparerer aktivt den skadede hud, hvorved hudens egen reparationsproces fremskyndes.
Cremen holder huden smidig og forebygger revner i huden.Cremen virker hurtigt og langvarigt.
Locobase Repair er særlig velegnet sammen med anden udvortes eksem-behandling.
Locobaseprodukterne er deklareret i samarbejde med Asthma-Allergiy Nordic.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.