Tilbage

LOCOBASE REPAIR (50 G)

Locobase Repair (50 g)

Til meget tør og skadet hud

Varen er på lager
Varenummer: 221932
Indhold: 50 g
Enhedspris: 1,80 kr / g
89,95 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Se alle produkter fra Locobase
Beskrivelse

Locobase Repair er en plejende specialcreme, der er udviklet til meget tør og skadet hud som f.eks. børneeksem eller kontakteksem. 

Locobase Repair tilfører hudidentiske barrierefedtstoffer og reparerer aktivt den skadede hud, hvorved hudens egen reparationsproces fremskyndes.
Cremen holder huden smidig og forebygger revner i huden.

Cremen virker hurtigt og langvarigt. 
Den kan anvendes overalt på kroppen af både børn og voksne.
Locobase Repair er velegnet sammen med anden udvortes eksem-behandling.

Anvendelse:
Smør de angrebne hudområder mindst én gang om dagen (oftere ved behov) og gerne om aftenen – det giver cremen god tid til at virke natten igennem. 
Husk at Locobase Repair er en meget drøj creme. Derfor anbefales det at starte med en lille mængde og evt. genpåføre ved behov.
På grund af sin specielle sammensætning kan cremen virke tykkere i konsistensen, end man er vant til. Men fordi den trænger hurtig ind i huden, fedter den ikke.

Locobase Repair indeholder ikke parfume.
Den er deklareret i samarbejde med Asthma-Allergiy Nordic.

Cremen skal opbevares ved stuetemperatur.

Indholdsstoffer:
Petrolatum, Aqua, Paraffin, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Sorbitan Oleate, Copernicia Cerifera Wax, Cholesterol, Ceramide 3, Oleic Acid, Palmitic Acid, Carbomer, Tromethamine.

Fedtindhold: 63%.
Produktet er klassificeret som et kosmetisk produkt.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.