Tilbage
Du handler her: Husum Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

LA ROCHE-POSAY CICAPLAST LIPS

La Roche-Posay Cicaplast Lips

Reparerende læbebalm

Varen er på lager
Varenummer: 214918
Indhold: 7,5 ml
Enhedspris: 7,26 kr / ml
72,65 kr 58,10 kr
Beskrivelse

La Roche Posay Cicaplast Lips er en reparerende og plejende læbebalsam til meget tørre og sprukne læber. Den er også velegnet til brug på irriterede hudområder ved mund og næse.

Cicaplast Lips danner en beskyttende barriere pa° læberne og fylder eventuelle sprækker.

Cicaplast Lips indeholder beroligende panthenol og lipider, der tilfører fedt og modvirker tilbagefald.

Læbebalsammen er uden parfume. 

Anvendelse:
Påføres rene og tørre læber efter behov. Anbefales til alle voksne og børn med tørre læber. Cicaplast Lips er velegnet som supplerende pleje til personer der er i medicinsk aknebehandling.

Indholdsstoffer:
Caprylic/Capric Triglycerides, PPG-5 Pentaerythrityl Ether, PEG-5 Pentaerythrityl Ether, Butyrospermum Parkii Butter, Cera Alba, Panthenol, Hydrogenated Vegetable Oil, Ethylhexyl Palmitate, Silica Silylate, Polybutene, Glycine Soja, Aqua, Sodium Saccharin, Myristyl Malate Phosphonic Acid, Pentaerythrityl Tetra-di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.