Tilbage
Du handler her: Varde Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

VeriGentle Intimservietter

VeriGentle Intimservietter

Til intimhygiejne

Varen er på fjernlager
Varenummer: 221262
Indhold: 12 stk.
Enhedspris: 4,07 kr / stk
48,85 kr
Beskrivelse

VeriGentle Intim Vaskeservietter er milde og skånsomme servietter, der rengør den sarte hud i intimområdet, når intimsæbe og rindende vand ikke er indenfor rækkevidde. 

Servietten er meget hudvenlig. Den renser uden at udtørre huden, og giver samtidig en frisk og ren fornemmelse

VeryGentle intimservietter hjælper med at opretholde den naturlige balance i intimområdet.

Pakken indeholder 12 stk. enkeltindpakkede intimservietter, der er nem at opbevare i håndtasken, toilettasken, bilen eller i en lomme.
Servietterne er velegnede til brug efter sport, på arbejde, på rejse, efter sex, i byen, til festival mm.

Servietterne indeholder ikke parfume.

Servietterne kan ikke skyldes ud i toilettet.

Indholdsstoffer:
Aqua, Inulin, AlphaGlucan Oligosaccharide, Olus Oil, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl 2 Dipolyhydroxystearate, Triethyl Citrate, Glyceryl, Oleate, Dicaprylyl Carbonate, Gluconolactone, Lactic Acid, Calcium Gluconate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.