Tilbage
Du handler her: Vissenbjerg Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

VIVAG FEMININ INTIMSÆBE (200 ML)

Vivag Feminin Intimsæbe (200 ml)

Til daglig intimhygiejne

Varen er på lager
Varenummer: 212326
Indhold: 200 ml
Enhedspris: 0,24 kr / ml
48,95 kr
Se alle produkter fra Vivag
Beskrivelse

Vivag Feminin intimsæbe er en sæbe, der er udviklet specielt til intimhygiejne. 
Den vasker huden ren uden at forstyrre balancen eller irritere huden. 

Sammensætningen af de milde ingredienser, den lave pH på 4 og mælkesyre, gør sæben særdeles velegnet som intimsæbe samtidig med at den forstærker hudens egen beskyttelse.
Vivag er ligeledes velegnet til intimbarbering, da god og sund hygiejne før, under og efter intimbarbering er af stor vigtighed.

Vivag Feminin intimsæbe fjerner lugtgener, samtidig med at huden bevarer den naturlige bakterieflora. 
Sæben skummer godt og er let at skylle af igen. Låget er med doseringsmembran, der sikrer den rigtige dosering, og at uønskede bakterier ikke får adgang til flasken.

Vivag Feminin intimsæbe er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Indholdsstoffer:
Aqua, Disodium Lauroamphodiacetate, Lactic Acid, PEG-150 Distearate, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, Sodium PCA, Glyceryl Laurate, Disodium EDTA, PEG-14M.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.