Tilbage

Få lindring af bistik og hvepsestik - Bee Patch

Få lindring af bistik og hvepsestik med et plaster fra Bee Patch. Find dine sommerprodukter på DinApoteker.

Få lindring af bistik

Hver sommer glæder vi os til at være sammen med familien i naturen.
Vi er mere ude i denne periode hvor solen står højt på himlen og vi har lange varme aftener. Familien kan tage på tur til stranden, skoven, sommerhuset eller blot nyde dagene sammen i haven. Det sker ofte at vi nyder vores frokost udendørs.
Det er også denne periode, hvor arbejderhvepsene er ved at have bygget hvepsebo færdig. Arbejderhvepsene har knoklet hele sommeren, for at opbygge hvepsebo for deres Dronning. Når der ikke er brug for deres hjælp længere, smider Dronningen arbejderhvepsene ud af boet. De flyver nu rundt for at lede efter føde i form af søde sager. De kaster sig over vores nedfaldsfrugt og kan ofte findes i græsplænerne. De forstyrrer, når vi sidder udenfor og nyder vores mad sammen i haven, ved stranden eller i skoven. De kan være vældig nærgående og passer vi ikke på, kan vi hurtigt blive stukket.

Børn er særligt udsatte for hvepsestik og bistik

Specielt er børn udsatte. De er ikke vant til at passe på de flyvende insekter. Et hvepsestik er smertefuldt og kan gøre ondt i mange timer. Det medfører som regel også kløen og hævelse omkring stikstedet de næste dage.
Bliver du eller dine børn stukket, er der heldigvis hjælp at hente.

Plaster med sukker hjælper på stik fra bi og hveps

Et dansk firma, Bee-Patch, har opfundet et lille plaster indeholdende en sukkermembran. Bliver du stukket, fjerner du evt. brodden, drypper en dråbe vand på stikstedet og placerer plastret på stikket.
Plastret indeholder en sukkermembran der ved hjælp af osmose, trækkere giften ud af stikstedet og op i sukkermembranen. Hermed fjernes giften og smerten nedsættes indenfor 5-10 min. Lad plastret virke i en times tid og smerten reduceres med op til 86 %.
Det er vigtigt, at plastret sættes på stikstedet så hurtigt som muligt. Så hav altid en pakke Bee-Patch i hjemmet, bilen, i tasken og sommerhuset.
DinApoteker.dk, november 2022

Bee-Patch Plastre

Til smertelindring ved insektstik

5 stk.

Varen kan ikke skaffes
60,00 kr 58,20 kr
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.