Tilbage
Hæmoride - sådan slipper du af med den

Hæmorider og anal kløe

Mange mennesker oplever gener i endetarmsregionen i form af hæmorider eller endetarmsgener så som kløe. Årsagerne er oftest en kombination af forstoppelse og stillesiddende eller -stående arbejde. Ligesom graviditet, hvor trykket i venerne i endetarmen stiger, kan få vene-væggen til at bule ud, hvorved hæmoriderne opstår. Med hemæriderne følger ofte både kløe og svie.

Hæmorider og analkløe kan lindres med forskellige produkter i håndkøb. Traditionelt har man brugt stikpiller til indvendige og cremer til udvendige hæmorider.  


Køb produkter til gener ved endetarmsåbning

Mange oplever glæde ved at bruge hygiejneservietter, man nemt kan have med i tasken. Området er ømt og toiletbesøg kan være yderst smertefult. Efterfølgende rengøring lettes med disse servietter, hvor nogle varianter er bionedbrydelige – hvorfor de blot kan skylles ud i toilettet.

Særlig omhyggelig bør man være med rengøring efter afføring. Nogle rengøringsservietter har kølende virkning og er også ideelle at bruge inden påsmøring af f.eks. salve.Salver og cremer kan bruges til rifter, kløe og hæmorider og hjælper på bl.a. kløen og hudirritationen.

En god ide kan det også være at anvende en rensecreme til området som blødgør, plejer og beskytter endetarmsområdet.


Find hygiejneprodukter her


DinApoteker.dk August 2020

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.